2 Ekim 2014 Perşembe

Backlink Hizmeti Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Backlink hizmeti satın alırken dikkat etmeniz en önemli kural karşınızdaki kişinin güvenilir olmasıdır. Bu sektörde maalesef güvenilir kişi bulmak çok zor. İnsanların kandırılabileceği en kolay sektör olarak adlandırabilirim. Bunun sebebi ise insanların web sitesi oluşturduktan sonra arama motorlarında çok güzel konumlarda yer alacağı günleri hayal etmesidir. Tabi güzel konumlarda yer almak için seo çalışmalarına, backlink hizmetlerine ihtiyaç bulunmaktadır. Bu konuda bir çoğumuz sabırsız davranıp hemen önümüze gelen ilk kişiyle çalışmaya başlarız.

backlink hizmeti


Bende bu sektörde hizmet veren bir kişiyim. Son dönemlerde müşteriler ödemeyi peşin yapmayacağını, bir kaç kez sıkıntı yaşadığını belirtmeye başladılar. Yani bu sektör artık çok fazla can yakmaya başladı. Hizmet alıyorsunuz bir ümitle bekliyorsunuz ama sonuç yok. Başarı yok, gelen giden yok. Hal böyle olunca insan ister istemez sinirleniyor. Bundan sonra hizmet alacak olursa temkinli yaklaşıyor. Bu noktada da sıkıntıyı biz ve müşteri yaşıyor. Güvenilir kişiye yani doğru kişiye ulaşamayan müşteri de hizmet veren de sıkıntı yaşıyor.

Eğer bir kişi ya da firmadan backlink hizmeti satın alacak olursanız o kişi ile iletişim kurmayı, iletişim kurduktan sonra aklınızda olan tüm sorulara cevap bulmayı hedefleyin. Aklınızda soru kalmasın, sorun, sorun defalarca sorun ve ikna olana kadar soru sormaya devam edin. Karşınızdakinin bilgisini ve tecrübesini ölçün.

Eğer kaliteli, kalıcı ve güvenilir hizmet arıyorsanız damlakaraman.com.tr adresi ya da skype aracılığıyla bana ulaşabilirsiniz.

Skype Adresim: karamandamla

Sağ tarafta yer alan google plus hesabımı takip etmeniz bizleri sevindirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder